0 Artikel(en)

Je hebt nog geen artikelen op je wenslijst.

Wanted: Social Media Fashionistas

Ben jij, altijd met mode, cosmetica, styling of andere fashionerende zaken bezig? En ben je graag in de weer met schrijven, Facebook, Twitter, Pinterest of ander social media kanalen? Dan hebben wij iets voor jou! Namelijk een job binnen ons Fashion-DB team! We zoeken namelijk nog versterking op diverse fronten. En dit geldt voor zowel dames als heren, jongens als meisjes. In iedere categorie zouden wij graag nog iemand aan ons team toevoegen die het leuk vindt om te bloggen, artikelen te reviewen, photoshoots te organiseren. Alles wat maar kan bijdragen aan het opbouwen van een mooie sociale community rondom jouw favoriete fashion onderwerpen.

Lijkt dit je wat? Wil je er eens wat meer over weten? Stuur dan een mail naar [email protected], of laat een berichtje achter via het contactformulier, en we praten snel verder!

Als je iemand kent waarvan je denkt, "die moet dit gaan doen!", aarzel dan niet, en stuur de link van deze pagina door. Dan zien we de mail van die persoon later vanzelf verschijnen.

Groeten, Marie!

wat wij doen
 
techniek laten werken
Creativiteit combineren met de ontwikkeling van netwerken, databases en websites dat is wat wij graag doen.
 
waarde toevoegen
Door zaken te combineren of dingen te maken die er simpelweg nog niet zijn willen wij van toegevoegde waarde zijn.
 
verbeteren van ervaringen
Dat kan toch slimmer of sneller? Dat denken wij ook, en vanuit die gedachte maken we dingen waar jij wat aan hebt!