Het is winter en dan is de sjaal dé accessoire die niet mag ontbreken. Alweer een tijdje geleden, ik denk nu een jaar of drie terug, kreeg ik mijn eerste ‘POM sjaal’ cadeau van mijn vriendinnetjes. Inmiddels heb ik er meer dan één: ik ben verslaafd!

Voor het geval je ze nog niet kent, het merk POM Amsterdam is van Nederlandse komaf en is in 2011 opgericht door twee zussen uit Amsterdam. Ik vind deze sjaals dus geweldig! Ze maken elke outfit die ik draag weer speciaal. Ze zijn van een goede kwaliteit en in veel verschillende dessins en kleuren verkrijgbaar, waardoor deze altijd wel bij één van je outfits past. Maar, het is ook juist leuk als de kleuren een beetje afwijken van de rest van je kleding. Dan springt je sjaal er extra uit! Je kunt ze op verschillende manieren dragen en ze zijn aan 2 zijdes draagbaar. Ik vind het zelf leuk om de sjaals van de wat dikkere stof, de capes, over mijn schouders te dragen. Door het unieke formaat, namelijk een asymmetrische driehoek, kun je ze eindeloos op veel manieren dragen.

Bij Fashion-DB heb je de keuze uit meer dan 90 POM Amsterdam sjaals en als je liever niet de hoofdprijs betaalt, want ze zijn nu eenmaal niet goedkoop, is dit je kans! Een groot aantal is nu met korting verkrijgbaar. Neem gauw een kijkje in ons assortiment en maak je keuze! Je bent het waard en ik weet zeker dat je er heel gelukkig mee zal zijn, maar pas op… het is verslavend!